De Jutkoffer - theater aan huis, kinderfeestjes, dramacursussen en kindervoorstellingen - Karin van Marle
dramacursussen
dramacursussen


Bekijk de foto's van een aantal voorstellingen van De Jutkoffer gemaakt in samenwerking met de kinderen.

1) Een sprookje zonder naam.“Dames en heren, jongens en meisjes, welkom in onze studio bij de opnames van het tv programma “Op zoek naar een nieuw sprookje!” Vandaag gaan we kijken naar drie optredens en… zou er dit keer een nieuw sprookje bij zitten??” Alles verloopt rustig, totdat opa op het toneel verschijnt en uit een oud sprookjesboek begint voor te lezen…

2) Vampieren Gezocht! Welkom op zolder van het kasteel van prinses Rosa. Elke nacht begint hier om 12 uur het Spokenbal. Geesten, spoken en één vampier komen dansen en drinken.
Niemand weet ervan, het gebeurt heel stil.. Vanavond ook weer...alleen gaat het nu eens niet zoals gepland.
Een jonge vampier komt in opstand..zij wil niet meer verplicht dansen en oud bloed drinken..ze wil zelf op pad, de nacht in.. vers bloed zoeken en dansen met andere vampieren!

3) Een droom van een meisje. Droom je nu of is wat je ziet werkelijkheid? Een voorstelling met een palet van kleuren, geluiden, vreemde personages en attributen. 

4) Koude thee en oud gebak. Het Utrechts Stadsmuseum heeft een kleine collectie van beelden en schilderijen. De directeur doet zijn uiterste best om het museum draaiende te houden, maar het bezoek blijft weg. Hij is teneinde raad. Als het zo door gaat zal het museum haar deuren moeten sluiten...Zie foto's van deze voorstellingen op de fotopagina

5) Starmix. Dames en heren, jongens en meisjes, het is zover. Vanavond live op tv...STARMIX!! Dé talentenjacht waar al maanden over wordt gesproken. Vele kandidaten hebben zich opgegeven. Slechts één kan er winnen! Kom naar de live uitzending!